Cursussen & Trainingen

Persoonlijke Effectiviteit

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
5 dagen
Prijs
2.620 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
5 dagen
Prijs
2.620 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met behulp van diverse werkvormen werk je aan je zelfinzicht en ontwikkel je vaardigheden die je effectiever maken. Deze training is bijzonder intensief, praktijkgericht en volledig afgestemd op mensen zoals jij. De training is ontwikkeld volgens de unieke HIP-aanpak. HIP staat voor High Impact Performance. Dat betekent dat in de training gebruik wordt gemaakt van prikkelende, speelse en vooral verrassende werkvormen die gegarandeerd het effect van deze training optimaal maken. De bijzondere aanpak helpt je over drempels heen en stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Een ervaring om nooit te vergeten.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Je wilt graag doelgericht en slagvaardig te werk gaan. Je wilt meer aandacht krijgen voor de werkzaamheden binnen je organisatie die je belangrijk vindt. Ook wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten. Je hebt alleen het gevoel dat je niet het beste uit jezelf haalt. In deze inspirerende training leer je beter naar jezelf te luisteren en jezelf te managen. Je werkt doelgerichter aan betere resultaten voor jezelf en je organisatie. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals die meer uit zichzelf willen halen.

Toelatingseisen

De training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en meer uit zichzelf wil halen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers