Cursussen & Trainingen

Powerpoint Advanced: Dynamische Presentaties en Animaties

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
1 dag
Prijs
370,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 dag
Prijs
370,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je technieken om een bestaande presentatie te voorzien van overgangseffecten en animaties waarmee je jouw presentatie dynamischer, aansprekender en zelfs interactiever maakt. Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van PowerPoint 2013. Werk je met PowerPoint 2007, PowerPoint 2010 of PowerPoint 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou!

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Kun je met PowerPoint werken, maar wil je leren hoe je je presentaties mooier, effectiever en dynamischer kunt maken? Dan is de training Powerpoint Advanced: Dynamische Presentaties en Animaties absoluut iets voor jou! Met deze training leer je namelijk hoe je de diaovergangen in je presentatie mooier kunt maken, kun je animaties en effecten toevoegen en leer je hoe je hyperlinks in je presentatie kunt laten werken. Kortom: een ontzettend boeiende training voor iedereen die een aantrekkelijke, aansprekende en overtuigende presentatie wil leren maken!

Toelatingseisen

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ervaren gebruikers van PowerPoint 2007, PowerPoint 2010, PowerPoint 2013 of PowerPoint 2016, die hun presentaties visueler en dynamischer willen maken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers