WO Bachelor

European Studies

Maastricht University, In Maastricht
Tijdsduur
36 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De BA European Studies bestudeert de politieke, historische, sociale en culturele aspecten van Europese integratie. Het is een driejarige, Engelstalige bachelor met een interdisciplinair karakter.

De bachelor European Studies is voor studenten met brede interesses in de politieke, historische, sociale en culturele aspecten van het alsmaar in ontwikkeling zijnde proces van Europese integratie. In zowel inhoud als opzet heeft de bacheloropleiding een duidelijke identiteit. Het interdisciplinaire en internationale karakter maakt deze bachelor uniek. Het is onmogelijk om Europese integratie te begrijpen vanuit het perspectief van een discipline. Politiek, rechten en economie zijn niet genoeg om de Europese 'puzzel' op te lossen. Daarom heeft de European Studies bachelor een interdisciplinair karakter, uitgaande van onder andere de volgende disciplines:

* Geschiedenis
* Politicologie
* Sociologie
* Economie
* Rechten

European Studies is een driejarige, Engelstalige bacheloropleiding. De bachelor is erg internationaal, 76% van de studenten en 42% van het personeel komen uit het buitenland.

Diploma

BA

Kosten

2018 instellingstarief7500 EUR2018 niet-EU/EER studenten7500 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR
Maastricht University
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...

Lees meer over Maastricht University