HBO Bachelor

HBO Omzetbelasting

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+14 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.552 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.552 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Markus Verbeek Praehep biedt u met dit korte programma diepgaande kennis en inzicht op het gebied van de btw en belastingen van rechtsverkeer op HBO-niveau. Binnen de fiscale praktijk heeft iedere onderneming, groot en klein al snel te maken met omzetbelasting. Dat maakt dit onderwerp in de fiscale praktijk dan ook zo relevant. Het programma wordt verzorgd door ervaren fiscalisten die u op een praktijkgerichte manier meenemen in dit boeiende en veelzijdige onderwerp. Juist deze praktijkgerichte aanpak is zeer aansprekend. Hierdoor kunt u de theorie direct toepassen in uw eigen praktijk. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in de volledige opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

De deskundige docenten die dit programma verzorgen zijn actief in de praktijk van de omzetbelasting. Dat maakt het programma bij voorbaat al boeiend en erg praktijkgericht. Theorie en praktijk wisselen elkaar steeds af. U werkt opdrachten en cases uit. Binnen de module is aandacht voor onderwerpen als belastingplicht, grondslagen van de belasingplicht voor omzetbelasting, tarieven, vrijstelling van btw en wordt eveneens ingegaan op belastingen van rechtsverkeer zoals invoer en uitvoer, overdrachtsbelasting en assurantiebelasting.

Toelatingseisen

U heeft interesse in een kort programma dat zich specifiek toelegt op btw en belastingen van rechtsverkeer op HBO-niveau. Deze opleiding is zowel interesant voor medewerkers in een administratiekantoor die zich willen verdiepen in de btw, alsook medewerkers binnen bedrijven die met omzetbelasting te maken hebben.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Omzetbelasting en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep