WO Bachelor

WO Bachelor Theologie Plus: Geloof, Cultuur en Samenleving

Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd/Deeltijd

Over deze opleiding

De bachelor Theologie Plus: Geloof, Cultuur en Samenleving is een opleiding gericht op het verkrijgen van brede kennis op het gebied van geloof, cultuur en samenleving. In de opleiding ontwikkel je je tot professional op het gebied van geloof en levensbeschouwing. 

De opleiding wordt aangeboden in een samenwerkingsverband met Christelijke Hogeschool Windesheim, de Vrije Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen. Deze bachelor werkt samen met de hbo-bachelor Godsdienst-Pastoraal Werk van Christelijke Hogeschool Windesheim. Het eerste anderhalf jaar volgen alle studenten de colleges in Zwolle en Kampen. Daarna volg je een eigen academisch programma dat wordt afgesloten met een diploma op academisch niveau.

Deze bachelor biedt je de mogelijkheid als universitaire student om naast de gewone opleiding ook praktijkcursussen te volgen uit het hbo-aanbod van Windesheim. Tijdens de opleiding Theologie Plus: Geloof, Cultuur en Samenleving ga je op excursies en werkbezoeken. Daarnaast ga je ook stages lopen. Zo is het mogelijk om vanaf het begin ervaring op te doen met de praktijk van een mogelijke toekomstige beroep.

Tijdens de opleiding Theologie Plus: Geloof, Cultuur en Samenleving kun je gebruik maken van de uitgebreide theologische bibliotheek in Kampen en van de campusfaciliteiten in Zwolle.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in WO Bachelor Theologie Plus: Geloof, Cultuur en Samenleving en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Protestantse Theologische Universiteit
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Theologische bachelor- en masteropleidingen

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) is opgericht in januari 2007 als een zelfstandig onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De PthU is een instelling voor theologisch wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en kerkelijke en maatschappelijke dienstverlening. Het verzorgt de ambtsopleiding...

Lees meer over Protestantse Theologische Universiteit