Over deze opleiding
De Cas Spijkers Academie is een allround opleiding in het culinaire vak onder direct toezicht van één van Nederlands beste koks: Cees Helder. Tijdens de opleiding ga je het belang en de waarde van goede grondstoffen inzien. Je leert omgaan met recepturen en hoe je vanuit deze basis kunt gaan experimenteren om zo tot unieke prestaties te komen. Daarnaast ontwikkel je uitgebreide warenkennis en leer je leiding te geven aan de brigade en goed calculeren. Topkoks met verschillende specialiteiten onthullen je de geheimen van het maken van bijzondere creaties in smaak en vorm.
Beschrijving van de kerntaken
- Bereidt culinaire gerechten
- Beheert de keukenvoorraden
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening van de keuken
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
Toelatingseisen
MBO-diploma zelfstandig werkend kok niveau 3. De opleiding is voor studenten die met passie aan de slag willen gaan; culinaire toptalenten voor wie koken hun lust en hun leven is.
Kosten
Wil je meer weten over de kosten voor deze opleiding? Neem dan contact op met het Cingel College via het informatieaanvraagformulier en zij vertellen je alles wat je wilt weten!
Vul hieronder jouw gegevens in.
Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...