Over deze opleiding
De MBO-opleiding Zelfstandig werkend kok is een opleiding (BBL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.
De opleiding is gericht op het werken in een horeca- of instellingskeuken. Hiervoor leer je keukenvoorraden te beheren en zelfstandig gerechten te bereiden. Deze gerechten zijn lunches en diners in de keuken van een brasserie, hotelkeuken, instellingskeuken of restaurant.
Je wordt opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren zoals: plannen, organiseren, leidinggeven, controleren en uitvoeren onder verantwoordelijkheid van jouw leidinggevende.
Je leert initiatief te tonen voor aanpassing en variatie van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken. Daarbij houd je rekening met de formule van het bedrijf.
Vul hieronder jouw gegevens in.
Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...