Over deze opleiding
Als gastheer of gastvrouw doe je er alles aan om het de gasten naar de zin te maken, zodat ze zeker terug zullen komen. Je luistert naar de wensen van de klant en neemt tegelijkertijd veel verschillende bestellingen op.
Ook informeer en adviseer je gasten over alles wat er op de menukaart staat. Vervolgens serveer je de bestellingen uit.
Ook werkzaamheden achter de schermen horen bij je werk; helpen bij ontvangst en opslag van geleverde goederen, schoonmaken en opmaken van de kassa.
Toelatingseisen
- Leeftijd: minimaal 16 jaar
- Aanvullende eis bij BBL: werk hebben bij een erkend leerbedrijf
Als je niet beschikt over de juiste vooropleiding, start je in de Entree-opleiding. Met de nieuwe route werk je toe naar een mbo-diploma op niveau 1, er zijn twee varianten:
- De arbeidsmarktvariant, waarna je aan het werk kunt
- De mbo2-variant, waarna je kunt doorstuderen in een mbo-opleiding op niveau 2
ROC van Amsterdam
Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...