Over deze opleiding
Zelfstandig werkend banketbakker is een MBO-opleiding (niveau 3, BBL en BOL) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.
Deze opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen, het bereiden en verwerken van deeg- en beslagproducten en het afwerken van banketproducten.
Je wordt opgeleid om patisserie (tussen)producten te bereiden. Je leert hoe je de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment bevordert. Je bestelt grondstoffen en (tussen) producten en slaat deze op. Tijdens de opleiding kun je een keuze maken tussen consumptie-ijs en chocoladewerk & bonbons.
Vul hieronder jouw gegevens in.
Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...