Over deze opleiding
Zelfstandig werkend broodbakker is een MBO-opleiding (BBL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.
Je wordt opgeleid om een ambachtelijke broodbakker te worden, die het vak van broodbakken beheerst. Tijdens deze opleiding leer je brood (tussen)producten te bereiden en hoe grondstoffen en (tussen) producten te bestellen en op te slaan. Hoogwaardige grondstoffen moeten namelijk onder de juiste condities verwerkt worden.
De opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het bereiden en verwerken van deegproducten, het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen en het afwerken van broodproducten.
Als bakker werk je samen in een bakkerij met collega’s maar ook met verkoopmedewerkers, leveranciers en soms ook de afnemer.
Vul hieronder jouw gegevens in.
Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...